Bee-Bot

De Bee-Bot is een kindvriendelijke robot in de vorm van een bij. Kinderen kunnen de robot bedienen met de zeven knoppen op zijn rug. Om van punt A naar punt B te komen moet hij de Bee-Bot van tevoren de juiste commando’s geven. Bijvoorbeeld twee stappen vooruit, een keer naar rechtsdraaien en dan weer een stap vooruit. De robot onthoudt tot veertig stappen en kan zo uiteenlopende opdrachten uitvoeren.

In verschillende opdrachten laten leerlingen de Bee-Bot een parcours op variërende matten afleggen. Er zijn diverse matten op de markt met de meest uiteenlopende opdrachten. Voor taal- en leesopdrachten, is er bijvoorbeeld een lettermat verkrijgbaar. De robot rijdt van letter naar letter, om een woord te maken. Ook bij topografie, verkeer en techniek kan met de Bee-Bot worden gewerkt. Het aantrekkelijke van de Bee-Bot voor de lespraktijk is dat de docent ook zelf opdrachten kan ontwerpen. Met accessoires en zelf ontworpen illustraties, landkaarten, vormen, letters of cijfers, kan de docent leerlingen een op maat gemaakte les aanbieden.

Artikelen 1 tot 10 van 20 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Bee-Bot 'Local Area' Set

  Bee-Bot 'Local Area' Set

  Excl. BTW: € 71,03 Incl. BTW: € 85,95

  Combineer aardrijkskunde en ICT met deze set waarmee je je eigen buurt kunt namaken en de Bee-Bot er omheen kunt manouvreren.

  De set bevat het volgende:

  • 1x Witte mat
  • 1x set bomen en verkeerslichten
  • 1x set met gebouwen
  • 22x houten vormen van objecten die je rond een school vindt

  De Bee-Bot wordt niet meegeleverd.

  Meer info
 2. Bee-Bot Doorgroei bundel

  Bee-Bot Doorgroei bundel

  Excl. BTW: € 271,90 Incl. BTW: € 329,00

  Op zoek naar programmeeruitdagingen voor de hele school? Dan is de B-Bot.nl Doorgroeibundel een uitstekende keuze. De bundel bestaat uit een Bee-Bot, Blue-Bot en Ino-Bot. Deze vloerrobotjes volgen elkaar handig op in moeilijkheidsgraad. Zo is er voor ieder wat wils!

  • Voor de onderbouw (+ groep 3/ 4): Bee-Bot

  De Bee-Bot is te programmeren met de 7 knoppen op zijn rug en kan tot wel 40 stappen lopen. Met zijn vriendelijke uiterlijk is Bee-Bot dé ideale vloerrobot om de basisbeginselen van het programmeren onder de knie te krijgen.

  • Voor de middenbouw: Blue-Bot

  Eigenlijk is de Blue-Bot in alle leerjaren in te zetten. Maar voor de middenbouw geeft Blue-Bot de meeste uitdaging. De Blue-Bot lijkt op de Bee-Bot, maar kan naast de 7 knoppen ook door een externe app geprogrammeerd worden (zie Blue-Bot voor de vereiste software/devices). Daarnaast kan Blue-Bot ook nog tot 200 stappen lopen, waardoor hij nog complexere routes kan uitvoeren dan Bee-Bot.

  • Voor de bovenbouw: Ino-Bot

  Input-Output-Bot (oftewel in het kort InO-Bot) is speciaal ontworpen om te gebruiken met de populaire Scratch-programmeertaal. Kinderen kunnen leuke en uitdagende activiteiten creëren, terwijl zij hun vaardigheden op het gebied van programmeren en debuggen ontwikkelen. Controleer ook hier of u een besturingssysteem heeft dat aan de eisen voldoet.

  Meer info
 3. Bee-Bot en Blue-Bot Mat Markers

  Bee-Bot en Blue-Bot Mat Markers

  Excl. BTW: € 12,36 Incl. BTW: € 14,95

  Gebruik deze fantastische markers op je vloermat en zet leuke en uitdagende activiteiten uit.

  Gebruik deze prachtige markers om op je vloermat te plaatsen en te herhalen wat er op de Blue-Bot-app staat! Deze zijn geweldig om te gebruiken, zelfs zonder de app om verschillende uitdagingen aan te gaan. Kun je Bee-Bot of Blue-Bot programmeren om door de verschillende obstakels te navigeren en de geruite vlag te bereiken?

  Meer info
 4. Bee-Bot Kar

  Bee-Bot Kar

  Excl. BTW: € 16,49 Incl. BTW: € 19,95

  Nu kun je je Bee-Bot gebruiken om boodschappen te gaan doen!

  Deze kar kan achter elke Bee-Bot en Blue-Bot worden gehangen voor nog meer mogelijkheden in de lessen. 

  Meer info
 5. Bee-Bot Oplaadbare Robot bij De Rekenwinkel

  Bee-Bot Klassenset

  Excl. BTW: € 387,60 Incl. BTW: € 469,00

  In de klassenset vindt je naast 6 Bee-Bots ook het oplaadstation, waarmee in in een halve dag alle Bee-Bots kunnen worden opgeladen voor weer 4 uur gebruik. Het oplaadstation werkt ook voor de Blue-Bots.

  • Oplaadbaar dus geen extra kosten voor batterijen meer
  • Centrale lader met handvat en opslag oplossing
  • Perfect voor sequencing, programmeren en directionele taal

  De Bee-Bot is een kindvriendelijke robot in de vorm van een bij. Kinderen kunnen de robot bedienen met de zeven knoppen op zijn rug. Om van punt A naar punt B te komen moet hij de Bee-Bot van tevoren de juiste commando’s geven. Bijvoorbeeld twee stappen vooruit, een keer naar rechtsdraaien en dan weer een stap vooruit. De robot onthoudt tot veertig stappen en kan zo uiteenlopende opdrachten uitvoeren.

  Meer info
 6. Bee-Bot Klassenset

  Bee-Bot Klassenset

  Excl. BTW: € 437,19 Incl. BTW: € 529,00

  Deze set bevat alles wat je nodig hebt om met een hele klas aan de slag met de Bee-Bot of Blue-Bot te gaan!

  • 6x Oplaadbare Bee-Bot
  • 1x Docking Station
  • 1x Busy Street Mat
  • 1x Geld Mat
  • 1x Transparante Mat
  • 1x Lange Transparante Mat
  Meer info
 7. Bee-Bot Kompas (10 stuks)

  Bee-Bot Kompas (10 stuks)

  Excl. BTW: € 24,75 Incl. BTW: € 29,95

  Een kindervriendelijke, veilige en leuke introductie tot vroege geografie. Deze kompassen zijn speciaal ontworpen voor kleine handen.
  Met eenvoudige, makkelijk te lezen kompaspunten, ideaal voor het inspireren van de kleine ontdekkingsreizigers in de klas.

  Introductie van het eerste kompas ter wereld dat speciaal is ontworpen voor jonge kinderen. Het kompas is ontworpen met aantrekkelijke kleuren om kindvriendelijk te zijn en, volgens onze hoge normen, zo veilig mogelijk te zijn. Het kompas ligt perfect in de kinderhand waardoor ze zich kunnen concentreren op het leren, in plaats van kleine kompassen proberen vast te houden. Het kompas is 25 mm in diameter en heeft de 4 punten van het kompas duidelijk afgebeeld.

  Kenmerken

  • Verpakkingsgrootte: 10 stuks
  • Materiaal: Kunststof
  • Lengte: 4 cm
  • Breedte: 2 cm
  Meer info
 8. Bee-Bot Oplaadbare Robot bij De Rekenwinkel

  Bee-Bot Oplaadbare Robot

  Excl. BTW: € 65,29 Incl. BTW: € 79,00

  De Bee-Bot is een kindvriendelijke robot in de vorm van een bij. Kinderen kunnen de robot bedienen met de knoppen op zijn rug. Meer info
 9. Bee-Bot oplaadstation

  Bee-Bot oplaadstation

  Excl. BTW: € 41,28 Incl. BTW: € 49,95

  Dit docking station is een uitstekend opslagapparaat voor een klasseset van Bee-Bots® en kan aan de muur gemonteerd worden met zes Bee-Bots® tegelijk.

  Omdat de Bee-Bot oplaadbaar is, hoef je nooit enige schroef te verwijderen of de batterijen te vervangen. Je zult in staat zijn om de Bee-Bot (s) op te laden ® binnen een halve dag voor ongeveer 4 uur normaal gebruik.

  Meer info
 10. Bee-Bot Startersbundel

  Bee-Bot Startersbundel

  Excl. BTW: € 103,26 Incl. BTW: € 124,95

  Alles wat u nodig heeft om van start te gaan met de Bee-Bot.

  De bundel bevat:

  • 1 Bee-Bot
  • Alfabet mat
  • Transparant mat
  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 20 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren