Ozobot

Educatieve robotica.

Ozobot Bit 2.0; maak kennis met de meest innovatieve programmeerbare robots van Ozobot! Deze interessante gadget en eductiemiddel kan geprogrammeerd worden door middel van kleuren, lijnen en basis programmeertaal. Teken lijnen in verschillende kleuren en maak verschillende kleurcodes waardoor het kleine robotje verschillende commando's uitvoert. 

Niet alleen op papier kun je deze mini robot van alles laten doen: ook op de tablet zijn er eindeloze mogelijkheden! Download de gratis apps (iOS & Android: OzoDraw, OzoLuck, OzoPath and OzoGroove) waar je Ozobot mee samen werkt en teken op je app, of: laat je robot dansen zonder dat je ook maar iets hoeft te tekenen! Er zijn eindeloze mogelijkheden voor urenlang vermaak.

OZOBOT EVO – DE SOCIALE SMART ROBOT

De Ozobot Evo robot combineert het educatieve gamen met programmeren, robotica en wereldwijde sociale interactie. Ozobot voorziet hiermee alle educatieve aspecten in een spelenderwijze manier van leren voor kinderen.

De verscheidenheid van functies welke Ozobot Evo te bieden heeft zijn eenvoudig te leren maar moeilijk om daadwerkelijk te beheersen. Dit maakt de Evo enorm uitdagend! Verbind de robot eenvoudig d.m.v. Bluetooth en begin het avontuur vanuit de Ozobot app. In de gratis Ozobot Evo app voor Android of iOS vind je constant nieuwe uitdagingen om te voltooien om zo je programmeer-en robot skills voortdurend te gaan verbeteren. Hiermee zul je weer nieuwe uitdagingen, geluiden en personalisaties unlocken.

De kleine geavanceerde robot is voorzien van 2 type sensoren; kleur-sensoren om lijnen te volgen en kleurcodes te lezen +  meerdere infrarood sensoren rondom de robot om obstakels te ontwijken.

Artikelen 1 tot 10 van 23 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ozobot Evo Crystal White Starter Pack

  Ozobot Evo Crystal White Starter Pack

  Excl. BTW: € 99,13 Incl. BTW: € 119,95

  De Ozobot Evo robot combineert het educatieve gamen met programmeren, robotica en wereldwijde sociale interactie. Ozobot voorziet hiermee alle educatieve aspecten in een spelenderwijze manier van leren voor kinderen.

  De verscheidenheid van functies welke Ozobot Evo te bieden heeft zijn eenvoudig te leren maar moeilijk om daadwerkelijk te beheersen. Dit maakt de Evo enorm uitdagend! Verbind de robot eenvoudig d.m.v. Bluetooth en begin het avontuur vanuit de Ozobot app. In de gratis Ozobot Evo app voor Android of iOS vind je constant nieuwe uitdagingen om te voltooien om zo je programmeer-en robot skills voortdurend te gaan verbeteren. Hiermee zul je weer nieuwe uitdagingen, geluiden en personalisaties unlocken.

  Meer info
 2. Ozobot Bit 2.0 Starter Pack Wit

  Ozobot Bit 2.0 Starter Pack Wit

  Excl. BTW: € 66,07 Incl. BTW: € 79,95

  Ozobot 2.0 Bit Crystal White; - maak kennis met de meest innovatieve programmeerbare robots van Ozobot! Deze interessante gadget en eductiemiddel kan geprogrammeerd worden door middel van kleuren, lijnen en basis programmeertaal. Teken lijnen in verschillende kleuren en maak verschillende kleurcodes waardoor het kleine robotje verschillende manouvres uitvoert. 

  Meer info
 3. Ozobot Bit 2.0 Titanium Black

  Ozobot Bit 2.0 Titanium Black

  Excl. BTW: € 61,94 Incl. BTW: € 74,95

  Niet in voorraad

  Ozobot 2.0 Bit Titanium Black - maak kennis met de meest innovatieve programmeerbare robots van Ozobot! Deze interessante gadget en eductiemiddel kan geprogrammeerd worden door middel van kleuren, lijnen en basis programmeertaal. Teken lijnen in verschillende kleuren en maak verschillende kleurcodes waardoor het kleine robotje verschillende manouvres uitvoert. 

  Meer info
 4. Ozobot Bit Classroom Kit (18 stuks)

  Ozobot Bit Classroom Kit (18 stuks)

  Excl. BTW: € 1.321,49 Incl. BTW: € 1.599,00

  Ozobot Bit 2.0 STEM programma classroom kit Het Ozobot STEM programma presenteert een innovatieve en leuke manier om onderwerpen als programmeren, wetenschap en wiskunde in het klaslokaal of gewoon thuis te leren. Veel kinderen raken hierover geïnspireerd en enthousiast dankzij Ozobot.

  Ontworpen om een hele klas te ondersteunen, verzameld in één handige doos. - De kit bestaat uit 18 Ozobot bit 2.0's en alle essentiële benodigdheden en leermaterialen. - Speciaal ontworpen om van te leren en om de nieuwe generatie van wetenschappers, ingenieurs en uitvinders te inspireren. - Ondersteunende apps, lessen en een flexible programmeer omgeving maken het eenvoudig om de Ozobot te integreren in de klas.

  Inhoud:

  • 18x Ozobot bit 2.0
  • 18x Transparante "Do it yourself" skins
  • 3x Multi poort USB lader
  • 18x Set Ozobot stiften
  • 18x Ozobot codebladen
  • 24x Ozobot poster
  • 1x Leraren gids
  • 1x Blad met tips
  • 1x OzoBlocky start up blad
  • 1x Log blad
  • 1x Bowling uitdaging incl. kegels
  • 1x Ozobot opslag doos
  • 1x Classroom kit opslag doos
  Meer info
 5. Ozobot Construction Kit

  Ozobot Construction Kit

  Excl. BTW: € 14,83 Incl. BTW: € 17,95

  Ozobot accessoire kit (Bouw series) voor gebruik met Ozobot

  Meer info
 6. Ozobot EVO Classroom Kit (12x)

  Ozobot EVO Classroom Kit (12x)

  Excl. BTW: € 1.321,49 Incl. BTW: € 1.599,00

  Het Ozobot STEAM programma presenteert een innovatieve en leuke manier om onderwerpen als programmeren, wetenschap en wiskunde in het klaslokaal of gewoon thuis te leren. De Ozobot Evo robot combineert het educatieve gamen met programmeren, robotica en wereldwijde sociale interactie. Ozobot voorziet hiermee alle educatieve aspecten in een spelenderwijze manier van leren voor kinderen. De verscheidenheid van functies welke Ozobot Evo te bieden heeft zijn eenvoudig te leren maar moeilijk om daadwerkelijk te beheersen. Dit maakt de Evo enorm uitdagend!

  Verbind de robot eenvoudig d.m.v. Bluetooth en begin het avontuur vanuit de Ozobot app. In de gratis Ozobot Evo app voor Android of iOS vind je constant nieuwe uitdagingen om te voltooien om zo je programmeer-en robot skills voortdurend te gaan verbeteren. Hiermee zul je weer nieuwe uitdagingen, geluiden en personalisaties unlocken.

  De kleine geavanceerde robot is voorzien van 2 type sensoren; kleur-sensoren om lijnen te volgen en kleurcodes te lezen + meerdere infrarood sensoren rondom de robot om obstakels te ontwijken. Het besturen van je Ozobot Evo kan op verschillende manieren:
  1. Laat je Ozobot autonoom zijn wereld verkennen
  2. Bestuur de robot via je smartphone of tablet d.m.v. Bluetooth
  3. Programmeer de Ozobot met lijnen + kleurcodes en ga vervolgens aan de slag met de programmeertool Ozoblockly.

  De Ozobot Evo beschikt over emoties genaamd “Ozojis”, je kunt deze emoties zelf gaan personaliseren en delen met je Ozobot vrienden via de Ozobot Evo app. Programmeren kan de Ozobot op elk gewenst niveau via de uitgebreide programmeertool OzoBlockly, de vele klassikale toepassingen zijn gratis te downloaden en te gebruiken. Het enige wat je nodig bent om te beginnen is een Ozobot en een computer of tablet. Ontworpen om een hele klas te ondersteunen, verzameld in één handige doos. De kit bestaat uit 12 Ozobot Evo's en alle essentiële benodigdheden en leermaterialen.

  - Speciaal ontworpen om van te leren en om de nieuwe generatie van wetenschappers, ingenieurs en uitvinders te inspireren.
  - Ondersteunende apps, lessen en een flexible programmeer omgeving maken het eenvoudig om de Ozobot te integreren in de klas.

  Inhoud:

  • - 12x Ozobot Evo
  • - 12x Transparante ""Do it yourself"" skins
  • - 2x Multi poort USB lader
  • - 12x Set Ozobot siften
  • - 12x Ozobot codebladen
  • - 1x Leraren gids
  • - 1x Blad met tips
  • - 1x OzoBlocky start up blad
  • - 1x Log blad 20x Ozobot certificaat
  • - 1x Ozobot opslag doos
  • - 1x Classroom kit opslag doos
  • - 1x Ozobot rijles uitdaging
  Meer info
 7. Programmeer de Ozobot met houten puzzels!

  Ozobot houten puzzel set

  Excl. BTW: € 41,28 Incl. BTW: € 49,95

  De puzzel biedt een leuke en eenvoudige manier om de wereld van programmeren te ontdekken. Creëer ingewikkelde routes en uitdagingen die de Ozobot moet overwinnen. Deze houten puzzel set leert kinderen op een leuke, educatieve manier de basis van het programmeren, terwijl ze actief, creatief en logisch denken verder ontwikkelen.

  De puzzelstukjes verrijken de mogelijkheden van de Ozobot en kunnen zowel offline als online worden gebruikt via het gratis Ozoblockly. Het leuke van deze puzzel set is dat deze zowel zelfstandig als klassikaal gebruikt kan worden. Op een leuke, boeiende en uitdagende leren kinderen de basis van het programmeren. Daarnaast wordt actief en logisch denken ontwikkelend en is er voldoende ruimte voor de creativiteit. De puzzel set bevat 96 houten puzzelstukjes die allemaal verschillende functies bieden waaronder rechte lijnen, bochten, pauzes, afslagen, etc.

  Deze houten puzzel set bevat de volgende puzzelstukjes:

  • 2x start
  • 2x einde route (game over)
  • 4x commando langzaam (slow)
  • 4x commando turbo (turbo)
  • 2x commando tornado/draaien (tornado/rotation)
  • 4x commando 3 seconden pauze (pause 3 seconds)
  • 6x commando ga rechtdoor (go straight)
  • 6x commando ga links (go left)
  • 6x commando ga rechts (go right)
  • 4x commando omdraaien (return)
  • 24x zwarte rechte lijn
  • 12x afslagen
  • 6x kruispunten
  • 6x t-splitsing

  De puzzelstukjes bevatten Engelse tekst. De Ozobot Puzzle Pack is geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder.

  Meer info
 8. Ozobot Marker Set Black

  Ozobot Marker Set Black

  Excl. BTW: € 10,70 Incl. BTW: € 12,95

  Set van 4 uitwisbare Ozobot stiften in de zwarte kleur Meer info
 9. Ook Ozobot bestel je bij De Rekenwinkel

  Ozobot Puzzle Pack AR-uitbreidingsset

  Excl. BTW: € 24,75 Incl. BTW: € 29,95

  Creëer een extra dimensie aan het programmeren!
  De Ozobot Puzzle Pack AR is een uitbreidingsset voor de Puzzle Pack. De interactieve puzzelstukjes scan je via de gratis te downloaden app (Android / iOS). Via je scherm toont de app vervolgens bewegende (3D) dieren, planten, verkeersborden en andere objecten. De Engelstalige app maakt het daarnaast mogelijk om extra uitdagingen op te lossen, en om zelf AR voorwerpen toe te wijzen aan de puzzelstukjes via de vrije modus. Door met de smartphone rond het puzzelstukje te bewegen, zie je het object van alle kanten en zelfs van dichtbij. Wanneer er een speaker bij het dier of voorwerp staat kun je een bijbehorend geluid horen wanneer je hierop klikt. Geef op deze manier een nieuwe dimensie aan het leren en spelen met de Ozobots.

  Meer info
 10. Ozobot Washable Markers

  Ozobot Washable Markers

  Excl. BTW: € 10,70 Incl. BTW: € 12,95

  Ozobot Washable Markers- Ozobot uitwisbare stiften, geoptimaliseerd voor het maken van lijnen en kleurcodes voor de Ozobot 

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 23 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren