Sphero

Sphero is een robotbal voor iOS en Android. De Sphero-bal ziet er op het eerste gezicht uit als een gewone plasticbal met een grappig logo. Maar laat je niet misleiden! Het gaat hier om een via Bluetooth bestuurbare kogelrobot voor iOS en Android. De bal kan bijvoorbeeld een hindernisparcours in uw woonkamer afleggen, in een zwembad of vijver rondplonzen of als controller voor diverse apps dienen. Achter de Sphero-bal gaat goed doordachte techniek schuil, de mogelijkheden zijn eindeloos en zullen je gegarandeerd versteld doen staan.

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. De Sphero Bolt haal je bij De Rekenwinkel

  Sphero Bolt

  Excl. BTW: € 140,45 Incl. BTW: € 169,95

  Met een opvallende LED-matrix en geavanceerde sensoren biedt de Sphero BOLT app-robot eindeloze mogelijkheden om creatief te zijn en plezier te hebben tijdens het leren.

  De opvallende, programmeerbare 8x8 lichtmatrix van Sphero BOLT opent een eindeloze reeks codeer- en spelmogelijkheden. Gebruik geavanceerde sensoren om snelheid, versnelling en richting te volgen, of rijd BOLT zonder dat je de robot hoeft te richten dankzij het kompas. BOLT beschikt ook over infraroodcommunicatie, waardoor je robot met andere BOLTs kan "praten". Uitgerust met Bluetooth SMART en een sterke krasbestendige schaal, past de kracht van deze robot perfect bij zijn glans.

  Meer info
 2. De Sphero Bolt haal je bij De Rekenwinkel

  Sphero Bolt Power Pack (15 stuks)

  Excl. BTW: € 2.395,87 Incl. BTW: € 2.899,00

  Sluit aan. Rol uit. Met het BOLT Power Pack kun je Sphero BOLT-robots opladen, opslaan en meenemen. En dat keer 15. Met een geïntegreerd koelsysteem kunnen je robots veilig vanaf één plek worden opgeladen.

  Het BOLT Power Pack is het topmodel voor onderwijzers die het Sphero Edu-programma gebruiken in een klaslokaal, een roboticaclub of in een omgeving met makers die je kunt bedenken. Bovendien zit het boordevol Turbo Covers, Maze Tape en Protractors, zodat de activiteiten altijd en overal kunnen beginnen. Neem alles mee als een baas in een gestroomlijnde, compatibele draagtas op rollen met een intrekbare handgreep. Je wordt officieel de beste leraar ooit.

  Meer info
 3. De Sphero Bolt haal je bij De Rekenwinkel

  Sphero Bolt Schoolset (15 stuks)

  Excl. BTW: € 1.858,68 Incl. BTW: € 2.249,00

  De Sphero BOLT Schoolset bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met het lesgeven in robotica en de grondbeginselen van programmeren. Dit speciale pakket van 15 BOLT-robots is exclusief beschikbaar voor opvoeders met een mooie korting.

  Optimaliseer de klas, club of bibliotheek met BOLT en Sphero Edu en begin aan een 15-pack.

  Meer info
 4. Sphero Mini

  Sphero Mini

  Excl. BTW: € 49,55 Incl. BTW: € 59,95

  Boordevol piepkleine technologie! De Sphero Mini heeft een kleine gyroscoop, accelerometer en LED-lampjes. Met bijna een uur speeltijd is Sphero Mini 'the next BIG thing'!

  De Sphero Mini robotbal bestuur je op 7 verschillende manieren, waaronder met je gezicht. De app bevat gezichtsherkenning, waardoor de robotbal reageert op je gezichtsuitdrukking. Download de app, plaats je telefoon in de meegeleverde telefoonhouder en bestuur de Mini zonder handen. Ook gebruik je de robotbal als joystick bij een aantal spelletjes in de app. Je verbindt je smartphone of tablet eenvoudig via bluetooth met de Mini en hebt tot 10 meter bereik. Dankzij het ingebouwde led licht zie je ook in het donker waar je de robotbal naartoe stuurt.

  Meer info
 5. Sphero Mini Education Steam Pack (16)

  Sphero Mini Education Steam Pack (16)

  Excl. BTW: € 1.073,55 Incl. BTW: € 1.299,00

  Het Sphero Mini Education 16-pack heeft alles wat je nodig hebt om je studenten aan het rollen te krijgen met STEAM. Elk pakket bevat 16 doorzichtige Sphero Mini-app-gebaseerde robotballen en bumperafdekkingen om uw bots, mini-verkeerskegels, bowlingpinnen, bouwsets en 8 sets van 15 activiteitskaarten te beschermen.

  Teeny Tiny Tech
  Sphero Mini zit boordevol piepkleine technologie en heeft een kleine gyroscoop, versnellingsmeter en LED-verlichting. Met bijna een uur speeltijd hebben uw studenten de ruimte om hun fantasie de vrije loop te laten - en dat terwijl ze plezier beleven aan het leren!

  Stap voor stap leren
  Leer de basisprincipes van STEAM en codering met mini-verkeerskegels, bowlingpinnen, bouwsets en stapsgewijze activiteitskaarten met op STEAM geïnspireerde uitdagingen en games.

  Programmeer je robot
  Met de Sphero Edu-app kan iedereen zijn Mini programmeren. Teken paden, gebruik krasblokken of schrijf uw eigen JavaScript-tekstprogramma's. Gebruik acties, bedieningselementen, operators en meer om uw bot de orders te geven.

  De Sphero Mini robotbal bestuur je op 7 verschillende manieren, waaronder met je gezicht. De app bevat gezichtsherkenning, waardoor de robotbal reageert op je gezichtsuitdrukking. Download de app, plaats je telefoon in de meegeleverde telefoonhouder en bestuur de Mini zonder handen. Ook gebruik je de robotbal als joystick bij een aantal spelletjes in de app. Je verbindt je smartphone of tablet eenvoudig via bluetooth met de Mini en hebt tot 10 meter bereik. Dankzij het ingebouwde led licht zie je ook in het donker waar je de robotbal naartoe stuurt.

  Sphero Edu gebruikt app-enabled robots om creativiteit te bevorderen door te ontdekken en te spelen, en legt daarmee de basis voor de computerwetenschap. Ons programma gaat verder dan de code met STEAM-activiteiten, die de verbeelding van de studenten voeden op een manier die geen enkel ander onderwijsprogramma kan. Cross-platform apps zijn aanspreekbaar voor alle niveaus, waardoor we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken.

  Wat zit er in de doos?

  •     16x Sphero Mini
  •     16x Micro USB-oplaadkabel
  •      Mini verkeerskegels
  •      Mini Bowling Pins
  •      Sphero Play-app beschikbaar om te downloaden in de App Store en Google Play
  •      Sphero Edu-app beschikbaar om te downloaden op iOS, Android, Kindle, Mac, Windows en Chrome

  Meer info
 6. Sphero Mini Voetbal

  Sphero Mini Voetbal

  Excl. BTW: € 49,55 Incl. BTW: € 59,95

  De Sphero Mini Voetbal biedt veel plezier in een programmeerbare robotvoetbal ter grootte van een pingpongbal. Uitgerust met een gyroscoop, versnellingsmeter en kleurrijke LED-lampjes, is deze educatieve robot meer dan een minirobotspeelgoed. Met Sphero Mini Soccer kun je op verschillende manieren rijden met de Sphero Play-app en je kick krijgen met de Kick drive-functie met voetbalthema.

  •          LED-lampjes gloeien in alle kleuren van de regenboog
  •          Bevat gyroscoop, motor-encoders en accelerometer-sensoren
  •          Verwisselbare schalen maken aanpassing mogelijk met verschillende beschikbare kleuropties
  •          Maak verbinding met de Sphero Play-app en de Sphero Edu-app om STEM-games te spelen en te leren programmeren
  •          Compatibel met de Sphero Edu-app voor iOS, Android, Amazon Fire OS, macOS, Windows en Chrome OS
  •          Compatibel met de Sphero Play-app voor iOS, Android en Amazon Fire OS
  •          Compatibel met Swift Playgrounds voor iOS
  Meer info
 7. Sphero SPRK+

  Sphero SPRK+

  Excl. BTW: € 123,93 Incl. BTW: € 149,95

  De Sphero SPRK+ is veel meer dan alleen een robot. De SPRK+ is ontworpen om nieuwsgierigheid, creativiteit en inventiviteit te stimuleren. Door gebruik te maken van de Lightning Lab app, kun je gemakkelijk leren programmeren, je creaties deel met de bijbehorende community.

  Navigeer door een doolhof. Programmeer een schilderij. Maak het zonnestelsel na. Zwem in het water. Creeer een dansfeest... De enige beperking is je eigen fantasie.

  Meer info
 8. Sphero SPRK+ Power Pack

  Sphero SPRK+ Power Pack

  Excl. BTW: € 1.784,30 Incl. BTW: € 2.159,00

  De beste dag op school is nu nóg beter geworden. Met het SPRK + Power Pack ™ kun je de SPRK + -robots per dozijn opladen, opslaan en vervoeren. Gebouwd met een geïntegreerd koelsysteem kunnen de robots veilig vanaf één plek worden opgeladen. Bij het Power Pack horen 12 glanzende nieuwe SPRK + -robots, Turbo Covers, doolhoftape en gradenbogen, zodat de activiteiten altijd en overal kunnen worden gestart.

  Meer info

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren